Op zoek naar auto-onderdelen of een occasion?

AutoHam wil u voorzien in zowel gebruikte- als nieuwe auto-onderdelen. Dit kunnen onderdelen zijn die u kunt terugvinden in onze online voorraad, maar het is ook mogelijk dat u geïnterreseerd bent in onderdelen afkomstig van onze nog te demonteren auto's. Ook voor de aanschaf van een tweedehands auto kunt u bij ons terecht.

Auto-onderdelen


Online voorraad of via demontage auto's
Ons assortiment aan auto-onderdelen kunt u terugvinden in onze online voorraad of door het bekijken van onze nog te demonteren demontage-auto's.

Niet voorradig of advies nodig?
Het juiste onderdeel kiezen kan best lastig zijn. Wij helpen u graag het onderdeel te vinden dat u echt nodig heeft. Neem altijd even contact met ons op om te weten of wij het onderdeel op voorraad hebben.
Daarnaast kunnen wij u dan altijd voorzien van tips en aandachtstpunten voor het demonteren of monteren van onderdelen.

Aanbiedingen en updates
Wilt u op de hoogte blijven van nieuw binnengekomen onderdelen en demontage-auto's? U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief .  

Verzenden 
Wij kunnen uw onderdelen opsturen waarbij standaard de onderdelen dezelfde dag nog verstuurd worden. Wij bezorgen binnen geheel Europa. De kosten zijn afhankelijk van grootte en gewicht van de zending.

 

Occasions


Op zoek naar een occasion? Bij ons treft u een compleet aanbod van geheel betrouwbare occasions van alle merken aan. Denkt u de perfecte auto te hebben gevonden, vraag aan één van onze medewerkers om een proefrit! Eventueel kunt u uw oude auto inruilen tegen een nieuwe occasion.